Rullator guide

Velg riktig rullator

TOPRO Rullator-guide

Rollatorguiden hjelper deg med å finne den riktige rollatoren for dine individuelle behov. Med bare noen få klikk vil du motta en produktanbefaling og mer informasjon.

TOPRO anbefaler alltid en detaljert konsultasjon med våre spesialforhandlere.

Viktig å vite når du skal velge rollator

Stabilitet

Behovet for stabilitet er for mange mennesker en av hovedårsakene til å vurdere en rollator.

Tradisjonelt har det blitt sagt at bredde og vekt bidrar til stabilitet. Vi mener det handler like mye om selve konstruksjonen av rollatoren.

Topros rullatorer er anerkjente for sin gode stabilitet, og alle våre rullatorer blir nøye sjekket i testlaboratoriet av våre erfarne utviklere, samt testet og godkjent av det anerkjente tyske testinstituttet TÜV.

Sammenfolding

Hvis du reiser mye eller kjører bil ofte, kan det være fordelaktig å ha en rollator som blir liten når den er lagt sammen.

Alle Topro-rullatorer er sammenleggbare, i tillegg har reiserullatoren TOPRO Odyssé har en unik toveis folding, noe som gjør transportstørrelsen enda mindre.

Kurv / Handlebag

Med en kurv eller handlebag er det enkelt å frakte varer og andre eiendeler. Alle Topro-rullatorer kommer med en kurv eller en handlebag inkludert. Lastekapasiteten varierer avhengig av modell, fra 5 til 15 kg.  TOPRO Olympos ATR har den høyeste kapasiteten. TOPRO OdysséTOPRO Troja 5G og TOPRO Olympos ATR har alle avtakbare handlebager med lokk.

Bremser

Et godt bremsesystem gir god følelse av stabilitet og sikkerhet. De aller fleste rullatorer har kjørebremser som aktiveres når du klemmer på bremsehåndtakene.

Hvis du har en nevrologiske tilstand som krever at bremsene er aktivert som standard, eller mangler den nødvendige refleksen for å reagere ved akutt behov for å bremse, bør du velge en rollator som har spesialutviklet bremsesystem for å imøtekomme dette. Her kan vi anbefale TOPRO Troja Neuro.